T1ÉL 

IFI

Célunk bemutatni a keresztény hit és értékrend alapjait, a keresztény élet erkölcsi tényezőit. Nem utolsó sorban pedig szeretnénk megismertetni velük Jézus Krisztust, mint élő személyt, aki hatással van az életünk minden területére.

 

Az ifjúsági 14-25; 26-35 évesek számára olyan programok biztosítása, melyek hasznos és egészséges időtöltést tesznek lehetővé, illetve segíthetik a korosztályok találkozását, együttműködését. Célunk olyan tevékenységek életre hívása, melyekkel a fiatalok társadalomba való beilleszkedését, a társadalom felé fordulását, segítőszándék kialakítását is motiválhatjuk.

 

Csoportvezetőink különböző területeken dolgoznak a fiatalokért.

Ifjúsági pásztorunk, Andelic Dávid és felesége, Andelic Beatrix lelkigondozói munkájukkal járulnak hozzá az ifjúság fejlődéséhez.

Segítő vezetőink Drenyovszki Renáta és Medvegy-Andelic Marija különböző kreatív programokkal, rendezvényekkel, evangelizációs tevékenységekkel támogatják ifjúságunk fejlődését.

 

A Békéscsabai Teljes Evangéliumi Gyülekezet fő céljai közé tartozik, hogy embereket elérjünk, megtartsunk, kiképezzünk és kiküldjünk különböző szolgálati területekre. Ezért az ifjúság körében megvalósuló programunk olyan fiatalok bázisát is képzi, akik képesek más fiatalokat a közösség vérkeringésébe szervesen beépíteni. Ennek érdekében ifjúságunk éves és időszakos programok tervezését, szervezését és lebonyolítását valósítja meg.

 

Helyszín:

T1ÉL a haverodért – Teaház & Ifjúsági Klub

5600 Békéscsaba Berényi út 25.

 

A helyszín: elegendő teret nyújt tevékenységeink lebonyolítására. Jó stílusban, hangulattal, dizájnnal megnyerő a fiatal korosztály számára, otthonosan érzik magukat és sajátjuknak, mert részt vesznek önmaguk is dizájn elkészítésében, a helység tisztántartásában.